Fri Frakt från 500kr  30 dagars öppet köp Kort, Faktura & Swish

Om Sofo’r pets

SoFo’r Pets är ett familjeföretag som startades 2006 i lokalen på Södermalm i Stockholm. Vår idé var att ha en öppen och fräsch djurbutik där alla ska kunna ta sig in med såväl husdjur, barnvagnar och rullstol. Vi ville ha ett bra och brett sortiment av produkter men även det där lilla extra. I mars 2007 inledde vi ett samarbete med Veterinär Therese Höjer som startade en klinik inne hos oss och vi kunde nu erbjuda både högklassig veterinärvård samt specialprodukter såsom specialfoder och veterinärpreparat.

Våren 2013 öppnade vi vår andra SoFo’r Pets butik i Farsta där vi bland annat har ett större sortiment av brukshundsprodukter.

Sommaren 2019, närmare bestämt den 18 juni, slog vi upp portarna för soforpets.se. Vår ambition är att erbjuda samma service med det lilla extra och den familjära känslan även på webben. Alla produkter packas med omtanke i Farstabutiken. Då vi öppnade nyligen så är siten under ständig uppbyggnad. Nya produkter tillkommer dagligen. Är det något du saknar så uppskattar vi om du hjälper oss genom att kontakta oss. så vi får reda på det. Har vi det hemma lägger vi upp det omgående. Har vi det inte så söker vi av i vårt stora nätverk av leverantörer världen över. 

Idag består vi av 2 butiker och 1 webshop med 15 glada medarbetare och en fantastisk medlemsskara på över 65,000 härliga kunder!

Kontaktuppgifter Vikdalens hemveterinär Therese Höjer
Telefon 0768-653 670
info@vikdalenshemveterinar.se
www.vikdalenshemveterinar.se