Soforpets

Fraktfritt över 1000 kr 30 dagars öppet köp Kort, Faktura & Swish

Integritetspolicy - GDPR

Kontaktuppgifter i samband med frågor gällande dataskydd:
 

Telefon: 08-6405556
Mail: kundservice@soforpets.se 

Integritetspolicy och personuppgiftshantering: 
Med ”personuppgifter” avses all slags information som direkt eller indirekt kan identifiera en i livet fysisk person. Soforpets.se följer självklart de gällande bestämmelserna enligt GDPR. Bestämmelserna innebär att vi alltid behandlar personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning, med respekt för den personliga integriteten, all personuppgiftshantering vilar på en laglig grund,. I enlighet följande:

För att du ska kunna köpa våra produkter och för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig som konsument, exempelvis i relation till garantiärenden, måste vi samla in och behandla personuppgifter om dig. Det är även vår förpliktelse enligt bokföringslagen.

Ett annat ändamål med insamlandet av personuppgifter är för att kunna kommunicera med dig i kundtjänstärenden, via e-post och på sociala medier.

Ytterligare ett syfte är för att kunna skapa relevant marknadsföring i sociala medier och nyhetsbrev, samt intressant och lärorikt innehåll till vår webbplats.

Personuppgiftsansvar
Soforpets.se är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. Information om hur du kontaktar oss finner du längst upp.

Villka uppgifter sparar soforpets.se?
Vi sparar följande persondata om våra kunder:

Kunder:
 förnamn, efternamn, företag/organisation, e-post, person-/org.nr, momsnummer, adress, postnummer, ort, land och telefonnummer.
Beställningar:
 ip-adress, e-post, person-/orgnr, momsnummer, adress, företag/organisation, förnamn, efternamn, adress, postnummer, ort och telefonnummer.

De uppgifter som krävs för att administrera, utveckla och leverera våra varor och tjänster samt tillhandahålla support sparas upp till 2 år. De personuppgifter som krävs för att försäkra oss om att lagkrav efterlevs, såsom bokföringslagen, sparas i 7 år. De personuppgifter som krävs för att marknadsföra Soforpets.se och våra varor och tjänster genom utskick via post eller e-post sparas upp till 2 år.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Det görs genom att kontakta vår kundtjänst. Om du har klagomål på personuppgifthanteringen kan du vända dig till Datainspektionen, men du får gärna skicka synpunkter direkt till vår kundtjänst så att vi har möjlighet att bemöta och korrigera eventuella felaktigheter. Du har även rätt att få ett utdrag av all information som vi har om ditt konto hos oss.
 
Vilka delar vi dina personuppgifter med?
För att kunna genomföra betalningen, förebygga bedrägeri och uppfylla juridiska krav delar vi dina personuppgifter med vår checkout och betalningspartner Billmate. För att din beställning ska kunna levereras delar vi din adress med fraktbolagen Postnord och Airmee. Webbplatsen tillhandahålls av e-handelsleverantören Rocketlabs som även lagrar kundregister och orderhistorik.